nedelja, 8. januar 2012

Kdo nam je ugrabil Maribor?

Mali Mrav piše ...

Kaj naj napišem? To, da se mi obrača ob branju, kaj vse se dogaja v tem, vedno bolj sivem in gnilem Mariboru? Da to ni več toti Maribor, ampak Kanglerjev diktatorski Maribor? Več kot očitno je, da s svojimi podrepniki ne ve več, kaj bi še "prijel", da bi se zlomilo in zrušilo. Še malo, pa bo stal na balkonu na Glavnem trgu in govoril: "Naredite mi to deželo spet Dupleško!"

Ponudbo enih zavrže na razpisu za zavetišče zaradi (pre)nizkih cen, ki so jih ponudili, sedaj pa vidim, da je dal kuhinjo za brezdomce Domu pod Gorco zato, ker so dali kao bolj ugodno, za cent ali dva najnižjo ponudbo. Pa tudi če prebereš petkov (30.12.2011) članek v Večeru na strani 20, ti je jasno zakaj takšen posel. Spet kakšna prijateljska veza, ki mora funkcionirati. Res se sprašujem, in to kar dvakrat, ali sem jaz "obrnjen v šumo" ali Franca. Nobene zdrave logike ni. Bolj študiram, kaj je prav in kaj ne, manj mi je vse skupaj jasno. Mislim, da bo v prihodnosti bolje se sploh ne prijavljati na bilo kakšen razpis, ker če boš izpolnil vse pogoje, pa Franca ne bo za to. Če boš prebarval steno v modro boš padel na izpitu, ker bo Franca , ups Frenk rekel, da mora, "pje", biti... plava.

Zdaj ko bomo (kao) EPK, se bo Franca preimenoval v Frenka, oni ajznponar pa iz Mikla v Majkla. Je bolj kul. Te boste vidli, kako bosta hodila po totem našem cityju, seveda, če bosta sploh upala ven med ljudi.

rop mariborskega vlaka

Pa, da nebi s svojo glavo razmišljali, ali pa bog nedaj bli preveč glasni, vam lahko Frenk tudi kaj na mejl ali pa fejsbuk napiše tak kak je Jadranki Juras. !!!

Aja, sem pozabil na Ježovito " šlogarco", mu bo ona svetovala: "Frenk, karte kažejo, da je luft čist, idi te vun." Sem malo izračunal koliko tota uboga šlogarca potegne "perja" s tem, ko farba ljudi po telefonu. Tarifa na minuto je 1,99 evra. In če dela 20 dni na mesec po 4 ure, je to potem 9552 evrov. Ker pa babnica "šlogarska" malo škili, pa dvomim, da sploh vidi prave karte, ki jih ima na mizi.

Eh, pa kaj te češ...

Mali Mrav

Pridruži se nam na prireditvi Evropske prestolnice korupcije, ops, pardon kulture 14.1. ob 18:00 na Grajskem trgu, kjer bomo skupaj opozorili na opisane probleme, goljufije in nepravilnosti.

Klikni Recommend in obvesti svoje prijatelje.

7 komentarjev:

  1. Zdaj divjajo vsi kavbojci in vsi indijanci v isto smer. Eni beli eni rdeči, nč ni važn sam da mamo mir... :P

    http://www.youtube.com/watch?v=-PxO9S8Dj48

    :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidim, da je folk že prav bolan :D Delat se spravite, namesto da se na vsak način trudite delat mestu škodo.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Anonimni zgoraj: FOLK MA DOST teh svinjarij!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. ah, ne se toliko kregat, rajši kupite kako malenkost v
    http://azilova-trgovina.shopamine.com/
    dobiček gre za Društvo, ki vzdržuje azil...

    OdgovoriIzbriši
  5. ...da se na vsak način trudite delat mestu škodo. ????? Kako lahko temu mestu sploh še kdo naredi škodo???? Odpri oči in poglej, da je škoda že narejena! Na vseh področjih! Ni več česa pokvarit. Ničesar!!! Kako je prišlo do tega??? Hmmm.... tisti, ki nam je ob vsem kupčkanju ostalo še vsaj malo zdrave pameti, nam je jasno kako in kaj in delamo.... tisti, ki pa ne vidijo težave, pa je ne bodo videli, pa če tudi se kdo na glavo postavi.... edino odločbe pristojnih inštitucij bodo morda pomagale! Morda! Ali pa to, ko bo nekdo zaprl pipico...

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne gre za delat škodo mestu ali ne! Gre za dejstvo, da nismo banana republika in da bi naj veljajo pravila po katerih se igra. V tem primeru pravila določa Zakon o javnem naročanju in ostali podzakonski akti in drugi pravilniki. In kaj se zgodi, ko kdo krši zakone in pravilnike? V pravem sistemu, bi moral odgovarjat. Kaj pa se ob takih priložnostih dogaja v "totem našem mesti"? Nič.... NIČ! Mislim, da je skrajni čas, da se to konča in da kršitelji začnejo odgovarjat. Lepo vas prosim, zakaj se ne moremo vsi skupaj izmuznit kazni zaradi nepravilnega parkiranja ali prehitre vožnje? Ker če smo kršili predpis, pač moramo plačat. In skrajni čas je, da se to začne upoštevat in dosledno izvajah še kje drugej kot pri parkiranju in pri prehitri vožnji. Predvsem pa, da končno začne striktno veljati tisti, da smo pred zakonom vsi enaki. In v tem primeru je nekdo (točno je razvidno kdo) KRŠIL ZAKON!

    OdgovoriIzbriši
  7. Spravte se raje delat in plačevat davke. Da bo franceljn laho trošil in grabil VAŠ denar!

    OdgovoriIzbriši