ponedeljek, 27. februar 2012

Novi lovec v mariborskem zavetišču za živali

SNAGA obvešča, da bo prostovoljce in ostale sprehajalce psov v zavetišču izobraževal kinolog in lovec Dušan Travnikar (na fotografiji v sredini, naslanjajoč se na puško), ki se na svojem FB profilu postavlja (kako bi drugače?!) ob ubitih živalih.

Pa veselo druženje in izobraževanje !



.

37 komentarjev:

  1. pa kaj nimate kaj drugega počet s čim si vi delate problema...IN ČE JE LOVEC KJE JE PROBLEM ......PROBLEM JE V TISTEM KI JE TO NAPISAL BUDALA !!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, ti budala, problem je v tem, da taki bebci ne morejo in ne smejo solit pameti tistim, ki nam je ob vseh vaših pizdarijah ostalo še kaj zdrave pameti!!!! Kaj ti za svoje otroke najemaš take učitelje????? Teslo jedno, pa ta ni za drugam, kot v aa grupo!

      Izbriši
    2. kangla pa kanta gliha skup štriha27. februar 2012 ob 11:02

      taki pijanski lovec bi naj izobraževal za sprehajanje?! ma sej niste resno no.....

      Izbriši
    3. Kje je problem, če daš lovca v zavetišče? Tam, ko je, če daš pedofila v vrtec, bimbo polpismeni!

      Izbriši
    4. mongoloid prizadet ....nimam besed ....za take ko si ti bi mogl Goli otok nazaj aktivirat...

      Izbriši
  2. Problem si ti idiot!!! Ne more lovec ki mu je veselje živali ubijat skrbet za brezdomne živali in druge učit kako se ravna z živalmi! ČE ne razumeš tega si zrel za odstrel! Da si sploh upaš taki komentar napisat, brezčutnež! in to z VELIKIMI ČRKAMI, BUDALO!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lovci uživajo ob mučenju in pobijanju živali. Kako torej lahko lovec karkoli nauči kogarkoli, ki bi rad pomagal v ZAVETIŠČU ZA ŽIVALI?

    OdgovoriIzbriši
  4. In kdo je napisal, da je problem? Objavili in predstavili so človeka, ki bo večletne sprehajalce učil tega, kako se sprehaja.
    Mi smo ponosni smo na našega ptujskega pijančka! Bravo Travnikar, ptujski ponos, tak ko se ga ti nacukaš, se ga ne zna noben drugi!

    OdgovoriIzbriši
  5. Dušan Travnikar je dober lovski prijatelj od lovca Pipenpaherja, ki je zelo dober (tudi lovski) prijatelj od našega Franca Kanglerja!
    Franc pa je znan po tem, da dobro poskrbi za svoje prijatelje in jih omogoči kakšen postranski zaslužek.

    OdgovoriIzbriši
  6. Morda vrli kinologi - vzreditelji, razstavljalci, ... tolerirajo v svojih vrstah lovce. Med zascitniki zivali in v delo z brezdomnimi kosmatincki, pa pod nobenim pogojem ne spadajo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Spoštovani gospod Travnikar!
    Kot kinolog vemo da ste cenjeni. Na razstavah žanjete uspehe, kot sodnik podarjate naslove, kot inštruktorja vas nekateri spoštujejo, nekateri tudi ne, sliši se veliko.
    Ko ste sedaj vstopili v spet živalovarstvenikov, ste prestopili mejo dobrega okusa, še je čas, da se umaknete, ker tukaj ni prostora za vas.
    Veliko sreče na razstavah!

    OdgovoriIzbriši
  8. S POPRAVKOM:

    Spoštovani gospod Travnikar!
    Kot kinolog vemo da ste cenjeni. Na razstavah žanjete uspehe, kot sodnik podarjate naslove, kot inštruktorja vas nekateri spoštujejo, nekateri tudi ne, sliši se veliko.
    Ko ste sedaj vstopili v SVET živalovarstvenikov, ste prestopili mejo dobrega okusa, še je čas, da se umaknete, ker tukaj ni prostora za vas.
    Veliko sreče na razstavah!

    OdgovoriIzbriši
  9. ma veš kaj budalo si ti...
    kot vidim moraš imeti zelo visoko izobrazbo...da povem sem tudi jaz lovec in tudi vzreditelj lovskih psov... in res ne vidim pri njemu nobenega problema, da nebi delal v zavetišču za brezdome živali. a si se kdaj prašal/a kaj bi bilo če se nebi načrtovalo z odstrelom in če se nebi vršilo odstrela divjadi??


    Dušan drži se !
    Ne poslušaj ljudi ki še zase ne vejo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Flaška na dan odžene tegobe fstran27. februar 2012 ob 10:46

      Ja, Dušan, drži se... flaše! Ostalo pa pusti tistim, ki znajo!

      Izbriši
    2. Vemo kaj bi bilo če nebi lovci pobijali=lepši svet!!! Kar so vam zabili v vaše minimalno razvite možgane v lovski šoli, bi vsak otrok razumel kot zlo!
      tudi volkove pobijate pa je dokazano, da z odstrelom ne zmanjšate škode ki bi jo naj (tako si je človek zmislil) delali. pa jih vseeno pobijate iz čiste zlobe!!!

      Izbriši
    3. Zdaj, ko ste potamanili že pol ali pa še več živalskih vrst, ki so prej same med sabo skrbele za ravnovesje v naravi, zdaj si glasen, kajne?
      Samo mrtev jager je dober jager, kapiš Anonimni?
      Nataša Tkalec, Maribor

      Izbriši
  10. anonimno budalo, se nam je kar zdelo, kaj si. Gliha skup štriha.
    Dušan, zgini od brezdomnih živali in še najprej pari in vzrejaj svoje! In ostani tam, kjer si.
    Poslušaj nas, ki ti dobro hočemo!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Bi na promorskem še vedno obstajali kljunaši, lisice in poljski zajci...

    OdgovoriIzbriši
  12. Kaki frajer toti s puško! ka vas te moti na njemu?

    OdgovoriIzbriši
  13. Kaj tisti zavaljeni Švejk na sredini?
    Je treba obvezno prinesti s sabo puške, pištole ali kaj podobnega?

    OdgovoriIzbriši
  14. Čisto nič. Še 6 fantastičnih vodij 6 fantastičnih zavetišč manjka na fotografiji, pa bi bila fantastično popolna! Pa fantastični vodje bi morali v rokah držat vsak svojo stekleničko T 61. To bi šele bila popolnost.

    OdgovoriIzbriši
  15. jebi se budalo si ti in to ne majhno !!!!
    vidim da se ti še mleko cedi iz ust !!

    OdgovoriIzbriši
  16. Ma idi nekam ... Kanglar bo same psihiče, pijančke v azilu zaposlil ... Itak vse meša!! Ampak to je pa čez vsako mejo! Zavetišče ni sanatorij za psihično motene, ki bi jih živali umirile in jim pomagale prebrodit osebnostne težave! V zavetišču so živali tiste, ki potrebujejo pomoč. Kanglar ej, duplečanka je za v Hrastovec, ptujski pijanček pa za v Ormož.

    OdgovoriIzbriši
  17. pa ti IDI nekam....najprej se Slovenščine navadi potem pa piši

    OdgovoriIzbriši
  18. še nikoli ni bilo zaslediti, da bi Travnikar naredil kdaj karkoli za brezdomne živali. Zdaj so pa kar naenkrat vsi za te kosmate revčke ali kaj? Kdo verjame, naj. V bistvu vidijo vsi samo osebno dobrobit v denarnicah.

    OdgovoriIzbriši
  19. Gospod Travnikar, ali imamo mogoče čast, da ste vi anonimni patiIDI nekam med nami?

    OdgovoriIzbriši
  20. Kinolog in lovec. Kot kinolog je usposobljen da govori o psih. Sicer pa, Lovci ne pobijajo vse povprek, ampak jim držav adoloči kaj je za odstrel, da se ohranja naravno ravnovesje...

    OdgovoriIzbriši
  21. Bo tečaj brezplačen in voden na prostovoljni bazi ali bo gospod kinolog prejel za vodenje honorar? Mislim glede na to, da gre za "usposabljanje" prostovoljcev, ki bodo prostovoljno sprehajali pse, če jim bodo v zavetišču to dovolili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. verjetno si kdo tam prizadeva za dobrobit psov in bo kar zastonj vodil tečaje. to so na silo naredli, ker morejo zaslužit kanglerjevi kolegi in vlečt denar iz MOMa. Nagraužno je vse skupaj!!

      Izbriši
  22. Tudi mene zanima, ali je gospod Travnikar sedaj zaposlen pri Snagi d.o.o.?

    OdgovoriIzbriši
  23. @Dušan Hajdinjak: Dušan TRAVNIKAR, je dober strokovnjak. Kakor koli že, mnenja sem, da je pot prava, ki so jo "ubrali" v zavetišču. Od Dušana se lahko vsi ki bodo deležni predavanj veliko naučijo, kakor tudi kasneje uporabijo pri vsakdanjem delu s psi. To je pravilen pristop. Samo tako naprej.

    Kopirano iz FB.
    Ali sta gospod Hajdinjak in gospod Travnikar prijatelja?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Povej mi s kom se družiš...27. februar 2012 ob 10:38

      Gospod Hajdinjak je zgleda prijatelj z mnogimi (obeh spolov), ki z lahkoto ubijajo živali.

      Izbriši
  24. Naravno ravnovesje, ja.....zanimiv izraz.
    Naravno ravnovesje zna najbolj perfektno ohranjati mati narava, kot je to delala na milijone let.
    Opravičevat takšne hobije zmračenih človeških duš, ki uživajo ubijat za svoje zadovoljstvo, res ni z naravnim ravnovesjem.
    Za večino lovcev je lov prav to, vikend pustolovščina, kjer se sprostijo vseh svojih frustracij in fajn zažurajo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa še v to pustolovščino ne upajo brez pušk. Da jih vidim ena na ena z medvedom pa pol rečemo še kakšno o ravnovesju! Reve in slabiči!

      Izbriši
    2. Tako je. Mati narava poskrbi sama zase brez človeške pomoči. Saj svojo nizko inteligenco lahko pokažete kako drugače! Ni treba pobijat!!

      Izbriši
  25. En je napisu, da jim država določi kaj in koliko odstrelijo... Ja, ampak veliko jih odstreli še veliko drugih 'za svojo dušo', za trofeje in podobno. Sicer pa.. Naravno ravnovesje? To, da jih oni pobijajo, pa že ni naravno ravnovesje.

    OdgovoriIzbriši
  26. kake te majo eni. Sem slišal, da bi naj delo opravljal ta kinolog prostovoljno. Ha ha ha. Brez plačila. Pa ne me fopat! žiher ga ne morejo zaposliti redno ker se mu bodo vse banke gor na račun vsedle.

    OdgovoriIzbriši