četrtek, 16. februar 2012

Univerzijada 2013 - po mnenju nove vlade je Kangler pripravil tako slab projekt, da ni vredn nadaljnje podpore

Novi minister za izobraževanje, znanost, kulturo in šport Žiga Turk je oceno vlade o nezadostnih pripravah projekta Univerzijada 2013, pospremil s komentarjem:

"Na podlagi prejetih informacij in prihajajočega rebalansa proračuna ter varčevanja v državi smo se odločili, da ne podaljšujemo upanja ter da jasno povemo, da bi v obstoječi finančni situaciji v državi in Evropi ter v času ko se tudi večje države odpovedujejo kandidaturam za velike športne dogodke, bilo neodgovorno vlagati nadaljnja javna sredstva v tako slabo pripravljen projekt,"


Slika: vir Vecer.com


Mariborčanom, nam sedaj ostane le upanje, da bo mestni svet zmogel voljo in mestnemu šerifu odrekel mandat za nadaljnje zadolževanje MOM zaradi Univerzijade 2013, s ciljem gradnje osebnih spomenikov in delitve takšnih in drugačnih fevdov, na naš račun.

Več na:  Planet siol.net
.

3 komentarji:

  1. Pa dajte no, pa kaj smo vsi skupaj že čisto nori al kaj?????? Pa kak dolgo bo toti pajac še sral po NAŠEM mariboru??????? Kaj še mora naredit, da ga neka skinemo?

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaj mora naredit? Še kak dober projekt :), s katerim bo pripeljal mesto v bankrot

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ni mesto že v bankrotu? Poglej šole, vrtce, .... koliko šolam grozi zaprtje, ker so v tako slabem stanju.... na eni izmed šol je nedavno okno padlo na tla..... na srečo ni poškodovalo nobenega otroka... Ne vem pa kaj je padlo na glavo Astrid, ampak ziher je mogo bit neki orng cigl al pa kitajski tlakovec! Na sestanku kjer so starši pojasnjevali v kaki nevarnosti so njihovi otroci, ker obiskujejo tako šolo, gospodična.... ne bost verjeli iz svojih čodrof (ki so verjetno itak fsajeni - torej fejkani, umetni)PLETLA KITKE!!!!!! Tako zelo jo je zabavalo pripoved zaskrbljenih staršev!!!!!!!! Bi kdo kaj komentiral??????

      Izbriši