četrtek, 22. november 2012

Baradi 165.000 € za zvestobo ali V Sloveniji vstopamo v dobo para policijsko varnostnih enot

Ali, .... če vam ni jasno zakaj je Barada tako zvesto branil Kanglarja, je odgovor pred vami!

Ob včerajšnjem protestu proti izvolitvi župana MOM v Državni svet RS, smo bili priča paradoksa, ko je policija varovala skorumpranega župana in brezhrbtenične elektorje, ki so kljub jasno izraženi volji državljanov, v zahvalo za takšne ali drugačne fevde in koristi, izvolili svojega "gospoda", .
Ker je šlo za mirne proteste, je bilo incidente potrebno inscenirat, župana pa je pred njimi samimi varovala kar zasebna para-policijako-varnostna enota, ki jo za potrebe župana očitno plačuje kar občina!?


KBV BB Hwarang
 Tavčarjeva 8
 2000 Maribor
 email: 
tomaž.barada@triera.net

Vir:  
   http://supervizor.kpk-rs.si/podj/31239293/

http://www.wako.si/page.php?37


Deli to objavo s svojimi prijatelji - klikni Priporoči/Recommend spodaj

6 komentarjev:

  1. Cena za zvestega psa čuvaja z rodovnikom BARADA, cena 165.000,00 Eur

    OdgovoriIzbriši
  2. Fajn bi blo videt še kake ritoliznike in njihove cene! Generacije ne bojo poravile tega, kar je ovi, ko je GOTOF, zasral.

    OdgovoriIzbriši
  3. Muceki in mucike bodo počasi že začeli panično reševat svoje. Mi je že kar slabo, ko se spomnim, kak bodo zdaj spet vsi pametni in odločni in moralni, prej pa so pihali v isti rog in kradli ko srake! Gamad jedna izkoriščevalska. Vse iz kolacije, pa še koga drugega bi trebalo sterat. V Mestni svet pa postavit ljudi, z žuljavimi rokami, ki se lahko dokažejo s svojim delom in razumejo kmečko logiko, da lahko porabiš samo tolko kolko maš. http://surraca.blogspot.com/2012/11/podgane-mestni-svetniki-zapuscajo-ladjo.html

    OdgovoriIzbriši
  4. SRAM ME JE DRŽAVE V KATERI ŽIVIM!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. In zakaj še tega mediji ne objavijo??? Ne pa sam selektivno sranje ki nam ga servirajo vsak dan... v težki demokraciji živimo ni kej...

    OdgovoriIzbriši